Om mig

Mitt namn är Linn, och jag är en jordnära person som drivs av en passion för helhetshälsa och hållbarhet - Såväl individuellt, kollektivt och planetärt. För mig hänger dom alla ihop! Min resa tog fart för 15 år sedan, och jag har sedan dess utforskat både yttre och inre verkligheter. Jag har under dessa år bland annat bott i 6 olika länder, studerat hållbar utveckling och arbetat med allt från miljö/hälsokydd och hållbarhetsfrågor, till mer människorelaterade arbeten inom somatisk vård, funktionshinder och psykiatri. På ett personligt plan har jag utforskat hur på bästa vis optimera sin hälsa genom allt från mer systematisk biohacking till mer intuitivt utforskande. Jag har alltid älskat rörelse och att vara i min kropp, även om livet och händelser på vägen gjorde mig mindre i kontakt med min kropps visdom och mina känslor under många år.

Tantran kom in i mitt liv för 6 år sedan, och har varit ett av mina absolut mest transformerande verktyg i livet. För mig handlar tantra mycket om närvaro, autenticitet och intimitet - Att kunna komma närmare sig själv och andra, och omfamna allt vad livet är. Att komma närmare vår kärna. Att våga utforska det okända, och möta nya eller bortglömda delar av sig själv. Att komma mer i kontakt med kroppen. För mig inkluderar tantra allt med vad det innebär att vara människa - vårt mörker, vårt ljus, och inte minst relationen till vår livskraft - vår sexualitet. Våra kroppar besitter en otrolig självläkande förmåga, och är håller så mycket mer visdom, njutning och kapacitet än vi kan föreställa oss. 

Min övertygelse är att vägen till hälsa och hållbarhet går genom att vi börjar med oss själva - Skapar detta i oss själva för att sedan sprida ringar på vattnet där vi drar fram i världen. Jag har under åren samlat livserfarenhet och deltagit i olika kurser, workshops och utbildningar som gett mig många verktyg till att kunna supporta människor att bli den mest levande och äkta versionen av sig själv. Några utbildningar och träningar jag har med mig: